JUST AROUND THE BLOCK

Little C… dat zijn stoere gebouwen op een unieke locatie. Je woont in de luwte van de stad, in een sfeervolle, intieme omgeving, maar dan wel met alle hotspots van de metropool Rotterdam binnen handbereik. Zo wandel je aan de ene kant eenvoudig naar een groen en rustig park om een stukje te joggen of de hond uit te laten. Aan de andere kant vind je op loopafstand de kade van de Coolhaven, waar je eventueel een eigen bootje neer kunt leggen. Maar ben je op zoek naar drukte en gezelligheid, dan wandel je ook zo richting de Witte de Withstraat met alle gezellige winkels en horeca die je kunt bedenken. Daarnaast vind je in de buurt de Hogeschool Rotterdam, het Erasmus MC en diverse indrukwekkende musea. Inderdaad, alles wat je zoekt is ‘just around the block’.

BEST OF BOTH WORLDS


PARQUIT
Niet ver van Little C, in het Euromastpark, vind je de ideale plek om de hectiek van de stad te ontvluchten. Bij Parquit geniet je in het fraaie park van de rust en ruimte én, de naam zegt het al een beetje, van de gezellig tsjirpende parkieten. Dit prachtige parkcafé met z’n informele sfeer is de hele dag door een ideale ontmoetingsplek. Kies voor een lekker ontbijt met een croissantje en een kop koffie, voor een smaakvolle warme lunch, of voor een gezellige borrel in de namiddag. 

EVERMORE
Bezoek je Evermore, in het fraaie pakhuis aan de Coolhaven, dan valt als eerste de grote, blinkende koffiebrander op met de stapels zakken koffiebonen. Direct erachter vind je de proefruimte en de espressobar en al snel begrijp je waar het om draait bij Evermore: namelijk het schenken van de beste thee, koffie en chocola. Bovendien vinden ze het belangrijk dat alles zo veel mogelijk biologisch, fairtrade en vers is. Kortom, zeker de moeite van een bezoekje waard!

TER MARSCH
Puur genieten voor echte vleeseters! In de Witte de Withstraat, niet ver van de Witte Aap, vind je tegenwoordig Ter Marsch, genoemd naar de vroegere Rotterdamse worstenfabriek. Met een bar op straatniveau en een keuken in het souterrain, richten ze zich hier op de echte vleeseter. In het stoere interieur met veel hout, bakstenen en glas-in-lood, serveren ze hier alleen het beste vlees. Goede rib-eyes, classic hamburgers en huisgemaakte sauzen. No nonsense… gewoon lekker.
DANSH URBAN GYM
Je wilt hard werken, genieten in de vele gezellige horeca, maar ook een beetje fit blijven. Dat kan een lastige combinatie zijn; maar niet als het aan Dansh Urban Gym ligt. Dansh is een outdoor gym die niet werkt met grote glimmende apparaten waarmee je heel statisch je oefeningen doet. Nee, bij Dansh werken ze met uitgebalanceerde programma’s, vaak in circuitvorm, waarvan je uithoudingsvermogen en kracht krijgt, maar zeker ook volop calorieën verbrandt. Dat houdt de zaken in balans! 


HOBOKEN… DE BUITENPLAATS VAN DE BINNENSTAD
Hoboken, de Rotterdamse wijk waar Little C ontwikkeld wordt, is in vele opzichten een bijzondere en veelbelovende omgeving. Met de medische, wetenschappelijke en culturele instellingen van internationaal topniveau, wordt het gezien als één van de belangrijkste aanjagers van de Rotterdamse economie. Tel daarbij op dat Hoboken een goede infrastructuur en bereikbaarheid kent en het wordt logisch dat Hoboken een favoriete omgeving is voor velebegrijp je waar de medewerkers van de eerder genoemde instellingen.

In 2030 zal Hoboken dan ook internationaal gezien worden als ‘topmilieu op medisch, wetenschappelijk en cultureel gebied, uniek door de vele ruimte voor lichaam en geest’. Het is schitterend gelegen in het groen en aan het water en daarnaast maken de aangename binnen- en buitenruimtes, de vele sportmogelijkheden en de innovatieve en duurzame huisvesting dit tot een geliefde plek.
 

Heb je een andere vraag?
Stel je vraag
Heb je interesse?
Contact
NieuwsbriefPagina:
[]
Divide