LITTLE C


Rotterdam, de meest dynamische en kosmopolitische stad in Nederland. Daar wil je wonen en werken in een omgeving die zindert van de energie. Je vindt er inspiratie, levendigheid en gezelligheid, maar dan wel in de luwte van de stad. Geniet in je eigen loft van grote open ruimtes, hoge plafonds, veel licht en volop buitenruimte. En dat in een stoere, ‘urban’ omgeving. Met een industrieel rauw randje als het gaat om de architectuur, maar dan in superstrak design. Dat is Little C; een unieke plek aan de kade van de Coolhaven. 


Little C bestaat uit 15 unieke, stijlvolle gebouwen in het kloppend hart van Hoboken. Je hebt uitzicht over het water van de Coolhaven. Je wandelt zo naar het naastgelegen park én je hebt alle hotspots van Rotterdam binnen handbereik. Van museum Boijmans Van Beuningen en het Nieuwe Instituut, tot de Euromast en Huis Sonneveld. En met de nieuwe loopbrug loop je in een paar minuten naar de Witte de Withstraat en alle gezelligheid in die buurt.

Little C wordt in de komende jaren ontwikkeld en bestaat uit zo’n 330 woningen. Je kunt kiezen uit lofts, appartementen en studio’s van één of meerdere verdiepingen: klik hier. De woningen zijn voorzien van ruime terrassen. Daarnaast wordt er zo’n 10.000 m² aan werkruimte ontwikkeld en ook hierbij is er volop keuze; van ateliers tot bedrijfsruimten tot flexplekken. Uiteraard zal er daarnaast alle ruimte zijn voor stijlvolle horeca, leuke winkels en volop faciliteiten die het leven in Little C bijzonder comfortabel maken

LOCATIE/BEREIKBAARHEID

Little C wordt ontwikkeld in de wijk Hoboken, aan de kop van de Coolhaven. Het is gelegen in een omgeving vol water, parken, de cultuur en gerenommeerde instellingen als Erasmus MC en Hogeschool Rotterdam. Hoboken is in vele opzichten een bijzondere en veelbelovende omgeving. Met de medische, wetenschappelijke en culturele instellingen van internationaal topniveau, wordt het gezien als één van de belangrijkste aanjagers van de Rotterdamse economie. Tel daarbij op dat Hoboken een goede infrastructuur en bereikbaarheid kent en het wordt logisch dat Hoboken een favoriete omgeving is voor vele.

In 2030 zal Hoboken dan ook internationaal gezien worden als ‘topmilieu op medisch, wetenschappelijk en cultureel gebied, uniek door de vele ruimte voor lichaam en geest’. Het is schitterend gelegen in het groen en aan het water en daarnaast maken de aangename binnen- en buitenruimtes, de vele sportmogelijkheden en de innovatieve en duurzame huisvesting dit tot een geliefde plek. Daarbij is kenmerkend voor Hoboken dat er vele routes voor fietsers en voetgangers zijn die de verschillende gebieden in deze wijk logisch met elkaar verbinden en in de toekomst zal door middel van een loopbrug de verbinding naar het Erasmus MC gerealiseerd worden.

Heb je een andere vraag?
Stel je vraag
Heb je interesse?
Contact
NieuwsbriefPagina:
[]
Divide