WONEN IN LITTLE C

Wonen in een rustige, groene omgeving met daarbij alle levendigheid en faciliteiten van een wereldstad. Dat kan in Little C! Hier vind je een unieke combi van wonen, werken en ontspannen in de luwte van Rotterdam. De kosmopolitische sfeer wordt gevormd door een mix van stijlen en bijzondere architectuur en daarbij een ruime keuze aan café’s en restaurants, musea en galleries, winkels en praktische faciliteiten. Voor bijna alles geldt hier….it’s just around the block! 

Little C wordt tussen nu en 2020 ontwikkeld! In totaal komen er 112 koop-lofts en appartementen, verdeeld over elf pakhuisachtige gebouwen. Er komen ook vrije huurwoningen, maar daar is nog niets over bekend. Er is veel diversiteit in de types lofts en appartementen: The XSmall, The Little, The Large, The Tall Up & Down, The Vertical, The Horizontal en The Penthouses. De eerste gaan in oktober 2017 in verkoop. Hieronder stellen we de lofts en appartementen aan je voor.


THE XSMALL

45 m2 + 10 m2 terras 
Het gaat om de kwaliteit, niet om de kwantiteit! Met een XSmall loft of appartement heb je namelijk niet alleen 45 m2 super efficiënt ingerichte woonruimte voorzien van alle comfort; je hebt ook een ruim terras aan- of met uitzicht over één van de sfeervolle pleintjes van Little C. Door een slimme indeling met één slaapkamer, een living en extra hoge plafonds, heb je overal een ruimtelijk gevoel en beschik je over alle comfort die je nodig hebt. Hieronder een inspiratie plattegrond.

Vanafprijs: € 165.000 v.o.n. * 

Download hier de inspiratieplattegrond van The XSmall. *THE LITTLE

65 m2 + 11 m2 terras
Zoek je een maatje groter dan de XSmall? Dan kom je uit bij The Little. Ook hier heb je de keuze uit een loft of een appartement, maar hier heb je wel 20 m2 meer woonruimte tot je beschikking. Kortom, in The Little beschik je over 65 m2 met een ruim terras met uitzicht op één van de gezellige pleintjes van Little C of op de Coolhaven. Wat hetzelfde is, is de handige indeling met één slaapkamer (eventueel met walk-in closet) en hoge plafonds voor een ruimtelijke sfeer.
THE LARGE

96 m2 + 11 m2 terras
Wie groots denkt, wil groots leven! Met een riante living die ruimte biedt aan een XXL eettafel voor heerlijke avondjes eten, drinken en gezelligheid. Maar ook met ruimte voor een comfortabele zithoek en twee of (naar wens) drie slaapkamers. Het terras kijkt uit op één van de fraai aangelegde pleintjes van Little C of de Coolhaven. De hoogte varieert, want The Large vind je in verschillende gebouwen en op verschillende verdiepingen. Wat wel vaststaat is dat jouw bijna 96 m2 in The Large beschikt over hoge plafonds, zodat al je vierkante meters ruimer voelen dan je ooit had durven dromen.


KOOP

In Little C worden straks 104 koop-lofts gebouwd. Deze lofts zijn verdeeld over elf woongebouwen die het dichtstbij de kade van Coolhaven liggen. De appartementen in de randgebouwen (langs de 's Gravendijkwal) zijn bestemd voor de vrije huursector. De huurwoningen worden richting oplevering (planning: 2020) verhuurd door een nader te bepalen belegger. Er is nog geen informatie over deze huurwoningen beschikbaar. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden. 


THE TALL DOWN

105 - 140 m2 + 12 m2 terras
Ontdek de The Tall (down) en ervaar de fraaie hoge ruimtes en bijzondere indeling. In de grote living van 68 m2 bevindt zich centraal een trap die naar de verdieping eronder gaat. Hier kun je een slaapkamer maken die zich aan de achterkant bevindt. In totaal biedt The Tall (down) ruimte aan drie tot vier slaapkamers en heb je een ruim terras op het zuiden met spectaculair uitzicht op de Coolhaven. Zoals verwacht in Little C heeft ook The Tall (down) standaard een stoere uitstraling. Qua afwerking kun je kiezen voor een standaard oplevering of je eigen creativiteit gebruiken. Onze wooncoaches helpen je daar graag bij!
THE TALL UP 

105 - 125 m2 + 12 m2 terras 
Stap binnen in de unieke constructie van The Tall Up. Met volop stoere, industriële materialen gebouwd. En met bijzondere indelingen voor wie liever buiten de lijntjes kleurt dan in een standaard ruimte leeft... The Tall (Up) biedt 125 m2 woonoppervlak in de vorm van een loft of appartement met een ruime living van 55 m2, twee of drie slaapkamers en - heel belangrijk - met een unieke indeling. Je komt binnen op de leef-verdieping en via een trap ga je naar de bovenverdiepingmet uitzicht richting de Coolhaven. Zo kun je kiezen voor een loft-indeling beneden en boven ingedeelde kamers. En heb je een terras met dubbele etagehoogte van bijna 6 meter hoog! Daarnaast biedt The Tall (Up) een ruim terras met uitzicht op de Coolhaven. The Tall (Up) wordt gebouwd in verschillende gebouwen op verschillende verdiepingen. De keus is aan jou!

Vanafprijs: € 495.000 v.o.n. *
THE VERTICAL

110 - 155 m2 + 20 m2 terras
Twee verdiepingen op elkaar met een zee aan ruimte en een heerlijk terras; dat is The Vertical in Little C! Dit ruime appartement - of loft - biedt 110 m2 aan woonruimte met hoge plafonds, verdeeld over twee woonlagen. Met een vide van circa zes meter hoog, ruimte voor twee of drie slaapkamers én volop licht, geeft The Vertical je het gevoel in een authentieke New Yorkse loft te leven. Door de industriële, stoere materialen en grote raampartijen waan je je in de pakhuizen en fabriekshallen waar dit soort woningen oorspronkelijk gebouwd werd. Vanaf je ruime terras (20 m2) kijk je uit op de Coolhaven en vanuit de voordeur wandel je zo het levendige en culturele Rotterdam in. Dat kan de vergelijking met The Village zeker aan!

Vanafprijs: € 515.000 v.o.n. *
De Vertical is ook beschikbaar als Penthouse.
En er komt zelfs een Vertical van 170 m2!
THE HORIZONTAL

165 m2 + 17 m2 terras
Stel je voor: 165 m2 woonruimte op één verdieping, hoge plafonds, een living van 83 m2... Het kan de eerste keer een overdonderende ervaring zijn. Maar hé, als je een standaard doorzonwoning zocht, kwam je hier niet kijken! The Horizontal in Little C biedt een speciale woonervaring voor iedereen die houdt van ruimte, luxe en comfort, maar wel met een stoer randje. The Horizontal kun je kiezen als loft of als appartement – in verschillende gebouwen en op verschillende verdiepingen – maar altijd met een ruim terras van 17 m2 en uitzicht op de Coolhaven of één van de levendige pleintjes van Little C. Je kunt kiezen uit drie of vier slaapkamers en ook de mate van afwerking biedt nog volop vrijheid voor eigen creativiteit.

Vanaf prijs: € 650.000 v.o.n. *THE PENTHOUSE
250+ m2 + 50 m2 terras

Want to go even bigger? Er zijn twee Penthouses die nog een stapje verder gaan. Met twee verdiepingen op elkaar vormen ze totaal een oppervlakte van ruim 250 m2 met een terras van 50 m2 uitkijkend op de Coolhaven. Kortom, er is keuze te over én... er is altijd een overtreffende trap.

The Penthouses worden opgeleverd als appartement of als loft, maar altijd in de stoere, industriële stijl die kenmerkend is voor Little Coolhaven. Met grote open ruimtes, steunbalken en hoge plafonds.... En verder, veel glas voor schitterende vergezichten en fraaie lichtinval, kolommen en installaties vol in het zicht. Exact de stijl dus van de lofts zoals die eind 19e eeuw werden ontwikkeld in de verlaten fabriekspanden en pakhuizen in The Village, New York. Uiteraard zijn de Little C Penthouses voorzien van alle comfort en luxe én gebouwd met de beste materialen die vandaag de dag beschikbaar zijn. Daarnaast heb je in je penthouse alle vrijheid om de inrichting te maken zoals jij dat wilt, want je beschikt over grote, open ruimtes met

Van The Penthouse is nog geen vanafprijs beschikbaar. *De vanafprijzen op deze website gaan over de eerste gebouwen die in verkoop gaan. De vanafprijzen van de overige acht gebouwen kunnen afwijken. De prijzen zijn allen exclusief parkeerplaats. De plattegronden dienen als inspiratie om een indruk te geven van de mogelijkheden, er kunnen geen rechten aan worden 
ontleend.

Heb je een andere vraag?
Stel je vraag
Heb je interesse?
Contact
NieuwsbriefPagina:
[]
Divide