WORKSPACE

De werkplek van nu is niet een bedrijventerrein langs een drukke snelweg. Mensen willen vandaag de dag werk en privé combineren en doen dat bij voorkeur in een prettige, inspirerende omgeving. Thuis werken, flexwerken, brainstormen in een grand café… de combinatie van woningen en werkplekken zoals die te vinden is in Little C, biedt alles om deze combinatie perfect te kunnen maken.

VISIE OP WERKEN
Met zo’n 7.000m2m² aan bedrijfsruimten, verdeeld over ateliers, ruime werkplekken voor zelfstandigen en flexplekken biedt Little C een ideale en inspirerende werkomgeving. Het gonst er van de bedrijvigheid en tegelijkertijd is er volop ruimte voor ontspanning in het naastgelegen park of op één van de sfeervolle pleinen. Met buren als de Hogeschool Rotterdam, het Erasmus MC en de vele culturele hotspots heeft deze omgeving de juiste uitstraling en biedt het de ideale mogelijkheden voor het werken van de toekomst. 

BEREIKBAARHEID

Werken in Little Coolhaven in de wijk Hoboken betekent dat je verbonden met de grote uitvalswegen, goed geregeld openbaar vervoer en (ondergrondse) parkeergelegenheid. Niet verwonderlijk wanneer je bedenkt dat vele grote instellingen op het gebied van zorg, wetenschap en cultuur op een steenworp afstand zitten. Daarbij is kenmerkend voor Hoboken dat er vele routes voor fietsers en voetgangers zijn die de verschillende gebieden in deze wijk logisch met elkaar verbinden en in de toekomst zal dmv een loopbrug de verbinding naar het Erasmus MC gerealiseerd worden.


RUIMTE VOOR LICHAAM EN GEEST

Alle voorzieningen die vandaag de dag worden verwacht van een internationaal topmilieu zijn in Hoboken aanwezig. Inspirerend, verrijkend, duurzaam… in deze omgeving voelen mensen zich zowel geestelijk als lichamelijk op hun best. Er wordt gestreefd naar de beste combinatie van binnen- en buitenruimtes en mooie parken. Ten tegelijkertijd worden geluidsoverlast en onveiligheid tot een minimum beperkt. Kortom, werken in Little C biedt alle faciliteiten voor het werken van de toekomst.

ARCHITECT JAAKKO VAN 'T SPIJKER OVER LITTLE C 


Unieke gebouwen met een karakteristieke architectuur, afgewisseld met intieme pleintjes en parken die zich perfect lenen voor allerlei activiteiten. Van buitentheater tot een foodmarket tot sportactiviteiten… het gaat om de rust en de afwisseling van verschillende sferen.  Daarnaast is er de weidsheid van het water waar mensen kunnen genieten van een bootje of rustig kunnen zonnen op een ...  van de veldjes of de steigers. Kortom, Little C biedt een zorgeloos dorpsgevoel, midden in het hart van de stad Rotterdam, waar men geniet van alle faciliteiten en gezelligheid. Dat is de visie achter Little C”. Die combinatie van elementen tot leven brengen is uiteraard een hele uitdaging, maar juist deze ingrediënten hebben architect Jaakko van ’t Spijker geïnspireerd bij het ontwerpen van Little C.

Heb je een andere vraag?
Stel je vraag
Heb je interesse?
Contact
NieuwsbriefPagina:
[]
Divide