Inloggen

Little C

De dynamiek van een metropool is in Little C altijd ‘just around the block’. Zullen we vandaag beginnen met een brunch in Het Park bij de Euromast en daarna doorwandelen naar het Museumpark, de Veerhaven of de Nieuwe Binnenweg? Het is allemaal om de hoek.

Stap je werkplek uit en geniet van de prettige sfeer in Little C. Onderweg naar je werk bestel je een latte macchiato en een sandwich bij Kula die je op een van de groene pleintjes nuttigt. En heb je ’s avonds geen zin om te koken, dan wandel je even binnen bij Old Scuola voor excellent pizza and more.

Nieuwbouw Rotterdam - Little C - Little Coolhaven

Public squares

Wonen en werken in Little C geeft een bijzondere combinatie van dynamiek en rust. Op de pleintjes spelen kinderen onder de bomen, op een ander plein genieten mensen op het terras. Overal voel je de prettige rust van het vele groen, de mooie verhoudingen en natuurlijke materialen.

“Little C is meer dan een loft of kantoor aan de rand van Rotterdam. Het is kiezen voor een unieke sfeer en leefomgeving. De fijnmazigheid, de samenwerking tussen begroeiing en bebouwing in het straatbeeld; alles is in het werk gesteld om de menselijke maat en een gevoel van verbinding te creëren”, Cor Geluk – Landschapsarchitect.

Details Matter

Stalen loopbruggen, balkons, trappen en hekwerk. Maar ook de keuze voor stoere materialen en grote raampartijen met robuuste raamlijsten. Samen zijn ze beeldbepalend en creëren ze het ultieme loftgevoel in Little C. De kantoorruimte is zowel van buiten als van binnen een visitekaartje voor je bedrijf.

Het verschil tussen goed en perfect zit in de details. Daarom is in Little C over elk aspect goed nagedacht. Van betonnen muren tot zwarte stopcontacten en van zwarte of koperkleurige kranen tot smeedijzeren balkonhekken. Little C maakt gebruik van al deze stijlelementen en heeft ze tot in de perfectie doorgevoerd. Met behoud van de ongepolijste sfeer en (schijnbaar) onafgewerkte materialen, gecombineerd met de techniek en mogelijkheden van nu. Dat samen geeft de buurt een heel eigen sfeer die volop inspireert als je er rond loopt.

Wonen in Rotterdam - Park - Little Coolhaven

Waterfront park

Voor wie niet genoeg heeft aan het Waterfront Park vindt vlak bij Little C Het Park bij de Euromast. Dit park werd in de 19e eeuw aangelegd door tuinarchitect Zocher in Engelse landschapsstijl, met waterpartijen en uitgestrekte grasvelden. Regelmatig zijn hier festivals, zoals de Zomer Zondagen en de Dag van de Romantische Muziek. Bij goed weer is het een ideale plek om te picknicken en te barbecueën of te kiezen voor een relaxte ligstoel bij Parqiet. En laat jezelf ook eens echt culinair verwennen door de sterrenchefs van Parkheuvel.

Wonen in Rotterdam - Map - Little Coolhaven

Central C

Little C staat in een omgeving vol aansprekende en belangrijke instellingen. Van het Erasmus Medisch Centrum tot Hogeschool Rotterdam en van Museum Boijmans Van Beuningen tot de Kunsthal. Het zijn instellingen die optimaal bereikbaar(moeten) zijn en daarmee is Little C ook zo goed bereikbaar. Met openbaar vervoer op loopafstand. Met goede fietspaden en met goede uitvalswegen voor wie met de auto de stad uit gaat.

Zoekvenster sluiten