Inloggen

The Clark

Karl Weisbardstraat 221, 225, 229, 233, 237 en 241
3015 GM Rotterdam

Iedere dag fluitend naar je werk – het zou zomaar kunnen in Little C. Alsof je in New York kantoor houdt in plaats van Rotterdam. Het loftgevoel van de kantoren versterkt dat idee. Welcome in The Clark.

Download presentatie

Met zijn stoere materialen – staal, beton en baksteen – past The Clark prima in de omgeving van de Coolhaven. Tegelijkertijd geven details zoals de raamroeden en de groene gevels het gebouw een on-Nederlandse allure. Dit is geen saai, grijs kantoorgebouw van dertien in een dozijn, maar een onderscheidende werkplek voor ondernemers die het verschil willen maken.
Room to grow
Die internationale allure vind je ook binnen. De kantoorvloeren zijn indrukwekkend ruimtelijk en bieden de flexibiliteit om te werken zoals jij wilt. Doe je ogen dicht en stel je voor hoe plezierig en productief jouw team hier werkt en groeit, in Little C Offices.

Dotting the i’s

Samen met je team de laatste punten doornemen voor een belangrijke presentatie. Iedereen zit bij elkaar – dat is handig om snel te kunnen schakelen. Andere collega’s kunnen ongestoord doorwerken, dankzij de slimme indeling.

A breath of fresh air

In The Clark stap je niet binnen, je maakt een entree. Vanuit de ruim opgezette hal heb je een mooi uitzicht op het groene plein buiten. Een prima plek om tussendoor een frisse neus te halen.

  • Begane grond


  • Verdieping 1


  • Verdieping 2


  • Verdieping 3 - Voorbeeld open plan office


  • Verdieping 4 - Voorbeeld closed office cells


  • Verdieping 5 - Voorbeeld agile office cells


Zoekvenster sluiten