Inloggen

The Scott

Karl Weisbardstraat 181, 185, 189, 193, 197 en 201
3015 GM Rotterdam

De locatie kan niet beter. Het voorzieningenniveau is top. De architectuur is een visitekaartje voor je bedrijf. Welcome to The Scott

Download presentatie

By Frame offices
De werkplekken in The Scott zijn powered by Frame Offices. Verdeeld over verschillende verdiepingen biedt Frame je kantoorruimte in elk formaat vanaf 20 m² én met flexibele huuropties. Werkplekken ontworpen met aandacht voor jouw concentratie, jouw creatieve energie en jouw output power. Fijne hospitality en een energieke sfeer vormen hier de drijvende krachten om het beste uit jezelf te halen. In The Scott vind je full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Coworking places, common area’s, inspirerende meeting rooms.
Industriële uitstraling
Van de buitenkant lijkt The Scott een industrieel verleden te hebben. De robuuste materialen brengen sfeer in deze nieuwe wijk. De gevels zijn begroeid tot circa 15-20 m met mooie klimplanten. Het vele groen vormt een leidraad door de wijk: het komt terug op dakterrassen, pleinen, bakken en gevels, en natuurlijk in het park aan de Coolhaven.
Het industriële gevoel wordt binnen doorgezet, in de open plafonds en hoge raampartijen. Daardoor heb je op alle verdiepingen een zee van licht en ruimte.

A warm welcome

Als ondernemer met ambitie wil je gasten kunnen ontvangen in een ruimte die dat uitstraalt. Die indruk maakt maar tegelijkertijd warm en gastvrij aanvoelt. De begane grond van The Scott is zo’n plek.

Nieuwbouw Rotterdam - The Scott - Interieur Foto - Little Coolhaven

The loft life

Iedere verdieping ademt het gevoel van een loft: open, ruim en licht. De afwerking van alle voorzieningen is hoogwaardig en duurzaam. En de ruimte is op tal van manieren in te delen. Een betere werkplek kun je je niet wensen.

  • Begane grond


  • Verdieping 1


  • Verdieping 2


  • Verdieping 3


  • Verdieping 4


  • Verdieping 5


Zoekvenster sluiten