Inloggen

CoolHeaven

10 november 2021 | Stories | Mirjam

Terug naar de stad was een grote wens”, zegt onderneemster/ schoonheidsspecialiste en ras-Rotterdamse Liselotte Manhave. Daarom verhuisde zij naar Little C. “Het water en het uitzicht spraken mij enorm aan. Nieuwbouw schept ook een band: je begint met z’n allen aan een avontuur. En: er waren workspaces beschikbaar.”

In november opende Liselotte haar salon CoolHeaven in de ruimte naast haar appartement. Het wordt veel meer dan een standaard beautysalon. “Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een heerlijke en doeltreffende schoonheidsbehandeling. Achterin de zaak komt een kapsalon voor dames, heren en kinderen. Een gezellige
giftshop maakt het concept compleet! Naast beauty & hairproducten zijn er allerlei leuke en unieke spulletjes te koop, variërend van handgemaakte sieraden tot kaarsenhouders. Mét mooie geschenkverpakking – binnenkort gaan we op inpakcursus!”

Family rules
Het is een echt familiebedrijf. Liselotte en haar jongste dochter Rose verzorgen de schoonheidsbehandelingen, haar schoonzoon Alex bestiert de kapsalon en haar oudste dochter Annelotte springt bij in de giftshop en beheert de website en webshop, beide ontwikkeld door schoondochter Marcelle.
Liselotte: “CoolHeaven heeft een art deco uitstraling, dat zowel ‘cool’ als ‘hemels’ is. Een schoonheidssalon heeft meestal een gesloten karakter, maar hier zorgen de kapsalon en de giftshop voor beweging. Dat nodigt uit tot binnenlopen – dat is ook precies de bedoeling!”

Grand opening
Zodra alles een beetje reilt en zeilt komt er een grote opening. “Iedereen is van harte welkom om langs te komen, bijvoorbeeld voor een gratis haaradvies of voor slimme make-up tips.” Liselotte kijkt ook uit naar de samenwerking met andere collega-ondernemers van Little C: “Samen bedenken wat we voor elkaar én voor de buurt kunnen betekenen zodat het woon/werk plezier optimaal wordt in dit bijzonder stukje Rotterdam!”

Zoekvenster sluiten