Inloggen

What’s happening around the block

2 december 2021 | Stories | Little Coolhaven

Wonen, werken en verblijven in Little C, hoe bevalt het? De nieuwste wijk van Rotterdam wordt steeds groener en levendiger. Het regent architectuurprijzen en nominaties. Waar we natuurlijk apetrots op zijn. Maar nog belangrijker is de vraag: What’s happening around the block? Tijd voor een rondje! Maak kennis met alles wat Little C nóg leuker en completer maakt.

Want: we hebben ze gevonden! De tastemakers en de entrepreneurs die nog meer leven gaan brengen in Little C. Waar je straks een coffee to go kunt halen of aan het einde van de dag kunt zitten met een mooi glas wijn. Waar je terecht kunt voor een nieuwe look, goede flexplek of je yogamat kunt uitrollen. Binnenkort bruist de hele begane grond van de activiteit. In de Little C paper lees je welke ondernemers die zich op de begane grond gaan vestigen.
Waarin zijn zij uniek? En wat gaan zij toevoegen aan Little C? Een ding hebben ze gemeen: ze zijn meer dan ready for business. Zij hebben echt zin in het nieuwe hoofdstuk van hun verhaal, dat zij hier in Little C gaan schrijven. Start at the bottom, rise to the top!

BRAND NEW OFFICES

Maar dat is niet het enige nieuws. Want ook de kantoren in The Scott en The Clark komen tot leven. En binnenkort wordt Little C nog groener. Dan start de aanleg van het Tuschinskipark aan de Coolhaven. Hoe gaat het park eruitzien? Welke elementen van de wijk komen erin terug? Maar vooral: wanneer kan je daar je kleedje uitspreiden en wegdromen met een goed boek? Je komt het allemaal te weten in deze editie van The Little Paper. Sit back, relax and enjoy the read!

Download The Little Paper

Zoekvenster sluiten