Inloggen

KULA: All Day Café & Studio

22 februari 2022 | Stories | Mirjam

Dit is zo’n plek waar je eindeloos kunt rondhangen, waar je binnenwandelt voor een kletspraatje, inspiratie of goede kop koffie – every day, anytime. Binnen onder de Kula tree of buiten op het zonnige terras geniet je van een lekker ontbijt, lunch, diner of borrel. In de yogastudio volg je een ontspannende les of een actieve workout. Of je laat je inspireren door een event of workshop over mindfulness en ‘lekker in je vel zitten’. Kula is er voor iedereen: haKula matata!

Inspired by Bali

Annemijn van der Vorm en Berend Romijn hebben elkaar leren kennen op de Hotelschool in Breda. Naast de liefde voor elkaar ontstond de droom om ooit samen te gaan ondernemen. Het idee voor Kula kwam naar boven tijdens hun verblijf in Bali. Daar zagen zij concepten waarin eten, drinken, samenzijn, yoga en mindfulness gecombineerd werden. Dat idee van ‘unwind & connect’, op elk moment van de dag, wilden ze ook in Nederland introduceren. Kula was geboren.

The heart of Little C

“Af en toe knijpen we elkaar even. We wonen en werken aan het mooiste pleintje in het hart van Little C. En juist dat hart willen we zijn met Kula. Verwacht geen culinair gedoe, maar healthy comfort food. Verwacht geen boeddha’s of witte studio, wel een speels en magisch concept. Kula is een plek om te ontdekken en om vervolgens nooit meer weg te gaan.”

Zoekvenster sluiten